Herbal Hair Infusions: Onze nieuwe salonbehandeling, op maat voor jouw haar

Jouw haar is net zo uniek als jijzelf, en dat geldt ook voor de uitdagingen die je tegenkomt bij het behouden van de gezondheid en vitaliteit ervan. Daarom heeft Davines, Naturaltech Tailoring ontwikkeld, een exclusieve behandeling die in de salon volledig op maat wordt gemaakt voor jouw specifieke haartype. Deze behandeling levert niet alleen direct zichtbare resultaten zonder wachttijd, maar is ook vriendelijk voor het milieu en bevordert de gezondheid van je haar. Elk van de 24 mogelijke haarinfusies bevat een natuurlijk actief ingrediƫnt dat is onderzocht in de Davines Scientific Garden in Parma en wordt geteeld in Italiƫ volgens de principes van Regeneratieve Biologische Landbouw.

 

1.Het begint met een zeer natuurlijk afgeleide serum basis

De specialist in de salon zal kijken naar wat het belangrijkste probleem is voor de gezondheid van jouw haar. Op basis daarvan kiest deze een van de vier geavanceerde behandelingen.

2.Daarna voegen we een botanische extract booster toe

Nadat jij en je in-salon expert de meest geschikte basis hebben geselecteerd, is het moment aangebroken om je kruideninfusie samen te stellen met een van de zes botanische extract boosters.

Afspraak maken?
Graag. De salon is gemakkelijk te bereiken met elke vorm van vervoer en daarbij kunt u bij ons zowel met als zonder afspraak terecht. Doe dit anders eenvoudig online en klik op de afspraak maken button. Tot snel!