Davines naturaltech

Last van fijn, droog of beschadigd haar? Geen zorgen. De families van Naturaltech zijn namelijk samengesteld om te voorkomen en te ondersteunen bij de meest voorkomende hoofdhuid- en haaraandoeningen.

Of je nu last hebt van roos, beschadigd, vet, gekleurd, pluizig, droog, krullend of fijn haar, deze series zijn er voor je. Vraag uiteraard je stylist voor meer informatie en een passende behandeling voor jouw haar. 

Purifying lijn

Deze lijn is voor als je roos hebt. Herstelt je haar met antiroosbehandelingen. Volledig natuurlijk, met actieve ingrediënten en rijk aan antioxidanten met ontstekingsremmende eigenschappen.

DAVINES ENERGIZING LIJN

Deze lijn gaat haaruitval tegen. Zo heeft Davines verschillende producten die een oplossing bieden tegen haaruitval. Ga tot de kern met verrijkende formules die de circulatie stimuleren om haaruitval te voorkomen. De energizing lijn van Davines naturaltech is zeer geschikt voor de behandeling van haaruitval of haarverlies.

DAVINES REPLUMPING LIJN

De romige textuur van deze lijn creëert een vol schuim dat zachtjes reinigt zonder de haarstructuur te veranderen. De formule geeft elasticiteit, hydratatie en beschermt het haar tijdens het reinigen. Het geeft elasticiteit en hydratatie aan het haar.

 

DAVINES NOURISHING LIJN

Voor droog haar. Breng je haar weer tot leven met de herstellende crèmes, shampoos, conditioners en maskers van Davines. Mooi, gezond haar begint hier.

OVER DAVINES

Davines, opgericht in 1983 door de familie Bollati, is een Italiaans merk dat haar- en huidproducten aanbiedt. Met een focus op natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijke processen. Davines zet zich in voor het welzijn van zowel mens als natuur. 

Afspraak maken?

Graag. De salon is eenvoudig te bereiken met elke vorm van vervoer en daarbij kun je bij ons zowel met als zonder afspraak terecht. Doe dit anders eenvoudig online en klik op de afspraak maken button. Tot snel!
Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen
Laatste nieuws