Daviness

SCALP ONLY TREATMENT

Het Purity Circle-masker is een behandeling voor alleen de hoofdhuid die bamboehoutskool bevat om de huid te zuiveren en te ontgiften. De bamboe houtskool bindt zich aan de onzuiverheden in de hoofdhuid en trekt ze uit de huid zonder essentieel vocht te verwijderen. Omdat het een natuurlijk ingrediënt is, is bamboehoutskool 100% biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor het milieu.

HAIR AND SCALP TREATMENT

een ontspannend en zintuiglijk masker. Het bevat brahmi-olie, een derivaat van het kruid bacopa monnieri, waarvan wordt aangenomen dat het helpt bij het genezen van gezondheidsproblemen zoals alopecia areata. Het is perfect voor het bestrijden van slapeloosheid en het verlagen van de cortisonspiegel.

STRESSED HAIR AND SCALP TREATMENT

De Wake-up Circle-behandeling is ontworpen om de haarwortels te liften voor meer volume. Het belangrijkste ingrediënt is paarse klei, die de hoofdhuid ontspant en hydrateert om een betere toon te geven en om de rhodiola-olie te helpen het haar zijn wortellift te geven. Dit masker is ideaal om het evenwicht en de vitaliteit van het haar en de hoofdhuid te herstellen na een detox of een recente verkoudheid.

HAIR TREATMENT 

De Spotlight Circle-haarbehandeling bevat moringa-olie, wat geweldig is om de haarschubben glad te strijken, zelfs als het haar beschadigd is. Het resultaat is een stralende glans als er licht op reflecteert – vandaar de naam ‘spotlight’!

Deze haarbehandeling maakt het haar ongelooflijk gemakkelijk doorkambaar, wat een belangrijk voordeel is voor blondines. Het herstelt de glans en hydratatie van poreus haar, en de aminozuren voorkomen overbelasting, dus het is een traktatie voor zowel fijn als dik haar. Gebruik de Spotlight Circle maximaal één keer per week.

HAIR TREATMENT

De Renaissance Circle Hair behandeling is ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen. Gebruik het om alle soorten schade bij verschillende haartypes te verhelpen, van mild tot ernstig. De Renaissance Circle bevat gele klei die de haarvezel bij elkaar houdt en voorkomt dat deze afbreekt. Aminozuren in de klei zullen zich binden aan de haarvezel om deze te herstellen, zodat deze weer als nieuw aanvoelt. Het Renaissance Circle-masker bevat ook babassu-boter die werkt met de gele klei om het haar te hydrateren.

 3-MINUTE EXPRESS TREATMENT

De Quick Fix Circle is een zwakkere versie van The Renaissance Circle. Het bevat rode klei, dus het gaat niet zo diep als de gele klei, maar de aminozuren zullen zich nog steeds aan het haar hechten op een oppervlakkig niveau. Het bevat ook hyaluronzuur, dat duizend keer zijn gewicht in water vasthoudt en het haar voller maakt, waardoor het zijdezacht, zacht en gehydrateerd blijft. Gebruik de Quick Fix Circle om de paar wasbeurten om de reparatie te blijven bijvullen.

 STANDALONE HAIR TREATMENT

De Restless Circle is een leave-in behandeling die volledig onzichtbaar is en langdurig werkt. Geformuleerd met chiazaadextract, geven de aminozuren in dit masker het haar een betere elasticiteit om breuken te verminderen. Het zorgt ook voor hydratatie, waardoor het uitstekend geschikt is voor krullende haartypes die afhankelijk zijn van vocht en elasticiteit om veerkrachtig te blijven. Het chiazaadextract heeft een frisse citrusgeur waardoor het ook revitaliserend aanvoelt.

Ben jij benieuwd naar wat deze producten voor jou kunnen betekenen? Laat jezelf dan adviseren door een van onze hairstylisten.

Afspraak maken?

Graag. De salon is eenvoudig te bereiken met elke vorm van vervoer en daarbij kun je bij ons zowel met als zonder afspraak terecht. Doe dit anders eenvoudig online en klik op de afspraak maken button. Tot snel!
Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen
Laatste nieuws