Najaar winter 2020 Aida

Styling 1

Na het wassen is wat volumemousse over het haar verdeeld. Daarna is het met een ronde pennenborstel in model geföhnd. Het is slim om de borstel bij het föhnen steeds even te laten zitten. Op die manier kan het haar goed afkoelen en dat geeft veel meer stevigheid aan de slag of krul. Met een grove kam is het haar vervolgens in model gekamd, daarna is het licht gefixeerd met een styling control spray. Een beetje glansspray zorgde tenslotte voor een geraffineerde shimmer.

Styling 2

Voor deze wat meer natuurlijke styling is het haar eerst gedroogd zoals bij de eerste variatie. Daarna is extra stugheid en volume gecreëerd met volumepoeder. Hiervoor is het haar ondersteboven gehouden en is de poeder er tussen gesprayd.

Wil jij net als Aida je haar makkelijk kunnen stylen zodat het altijd goed valt? Dan kan dat dit najaar/winter eenvoudig bij Haarmode Wingens.

Afspraak maken?
Graag. De salon is eenvoudig te bereiken met elke vorm van vervoer en daarbij kun je bij ons zowel met als zonder afspraak terecht. Doe dit anders eenvoudig online en klik op de afspraak maken button. Tot snel!
Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen
Laatste nieuws