Najaar winter 2020 Jenice

Styling 1

Voor deze gladde look is het haar wederom eerst rustig gemaakt met de föhn en een grove borstel. Daarna is het steil gemaakt met een hairstyling iron. Uiteraard niet nadat er een beschermend product is aangebracht dat ervoor zorgt dat het haar niet wordt aangetast door de warmte van de iron. In dit geval is gekozen voor een paar druppels zijde. Deze worden door de warmte van de tang in het haar geperst en dat geeft een prachtige matte glans. Tenslotte is het haar in model gekamd en met de vingers gestileerd voor een natuurlijke look.

Styling 2

Nadat wat föhnversteviging in het haar is gesprayd, is het haar van Jenice met een grote ronde borstel gedroogd om het haaroppervlak van haar enigszins pluizige krullen rustig te maken. Daarbij is steeds geföhnd vanaf de hoofdhuid richting de punten. De trendy wavy look is gemaakt door het haar verticaal om een grove krultang te winden en deze er meteen weer uit te halen.
Zo ontstaat een relaxte, losse krul. Een beetje zijdeglans zorgt voor een mooie finish en een beetje hairspray met flexible hold houdt de coole wave in model, zonder hem te fixeren.

Wil jij net als Jenice je haar makkelijk kunnen stylen zodat het altijd goed valt? Dan kan dat dit najaar/winter eenvoudig bij Haarmode Wingens.

Afspraak maken?
Graag. De salon is eenvoudig te bereiken met elke vorm van vervoer en daarbij kun je bij ons zowel met als zonder afspraak terecht. Doe dit anders eenvoudig online en klik op de afspraak maken button. Tot snel!
Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen
Laatste nieuws