Najaar winter 2020 Mattys

Styling 1

Voor deze natural look is eerst wat grooming spray over het haar verdeeld. Daarna is het geföhnd met de vingers naar voren, om zo het accent op de langere pony te leggen. Een beetje pommade is perfect om het haar vervolgens luchtig met de vingers te stylen. Zo komt de natuurlijke slag van Matthys mooi tot zijn recht en krijgt het haar een medium glans.

Styling 2

Hoezo, veel stylingmogelijkheden? Voor een compleet andere look is het haar dit keer juist uit het gezicht, naar achteren geföhnd. Om te finishen zijn er vervolgens twee prima opties. Bij dun, fijn haar is een volumepoeder ideaal. Dat spray je op de haaraanzet om het haar wat stugger te maken en meer volume te geven. Bij dikker haar zoals dat van Matthys is echter een matte klei aan te raden. Deze is opgewarmd in de handen en daarna goed door het haar verdeeld voor textuur en stevigheid.

Wil jij net als Mattys je haar makkelijk kunnen stylen zodat het altijd goed valt? Dan kan dat dit najaar/winter eenvoudig bij Haarmode Wingens.

Afspraak maken?
Graag. De salon is eenvoudig te bereiken met elke vorm van vervoer en daarbij kun je bij ons zowel met als zonder afspraak terecht. Doe dit anders eenvoudig online en klik op de afspraak maken button. Tot snel!
Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen
Laatste nieuws