Najaar winter 2020 Miriam

Styling 1

Na het wassen is een verstevigende mousse over het haar verdeeld en is het gedroogd met de föhn: niet om volume te creëren, maar juist om het haar zo goed mogelijk de vorm van het hoofd te laten volgen. Een shaper (een crème-achtig product met fibers) leent zich perfect voor het maken van die leuke plukjes, voor de typische pixielook. Het geeft het kapsel bovendien een mooie medium glans.

Styling 2

Aan deze tweede styling variatie kwamen ook mousse en föhn te pas. De head hugging shape is hier echter ingezet vanuit een sterke zijscheiding. Om deze goed op zijn plek te houden is er wat strong hold stylingspray van dichtbij op de scheiding gesprayd. Met wat styling cream is het haar daarna elegant achter de oren gestileerd. Een heel geraffineerd effect ontstaat door het haar daarna voorzichtig te kammen met een grove kam, zodat de nerven die de kam achterlaat mooi zichtbaar zijn.

Wil jij net als Miriam je haar makkelijk kunnen stylen zodat het altijd goed valt? Dan kan dat dit najaar/winter eenvoudig bij Haarmode Wingens.

Afspraak maken?
Graag. De salon is eenvoudig te bereiken met elke vorm van vervoer en daarbij kun je bij ons zowel met als zonder afspraak terecht. Doe dit anders eenvoudig online en klik op de afspraak maken button. Tot snel!
Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen
Laatste nieuws