VOORJAAR ZOMERLIJN 2019 Miriam

STYLING 1

Nadat Miriams haar gedroogd is, is er een medium hold hairspray over verdeeld. Daarna is het met een grove ronde krultang omhoog gedraaid, zodat er geen krul ontstaat, maar meer een slag. Daarna is het haar doorgekamd met een grove kam. Door wat volumizing powder op de hoofdhuid te sprayen, wordt het haar wat stugger en krijgt het meer body. Het is met de handen verder in model gebracht en afgewerkt met een klein beetje medium hold hairspray.

STYLING 2

Na het wassen is een verstevigende mousse aangebracht en een herstellende, voedende healing oil die bovendien een subtiele zijdeglans geeft. Nadat het haar met behulp van een pennenborstel glad geföhnd is, is de keramische stijltang er doorheen gehaald. Een klein beetje glansspray zorgt voor de finishing touch.

Wil jij net als Miriam je haar makkelijk kunnen stylen zodat het altijd goed valt? Dan kan dat dit voorjaar eenvoudig bij Haarmode Wingens.

Afspraak maken?
Graag. De salon is eenvoudig te bereiken met elke vorm van vervoer en daarbij kun je bij ons zowel met als zonder afspraak terecht. Doe dit anders eenvoudig online en klik op de afspraak maken button. Tot snel!
Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen
Laatste nieuws