Voorjaar zomerlijn 2019 Chelsea

Styling 1

Een van voor naar achter lopende zigzag-scheiding bovenop het hoofd vormt de basis van dit vloeiende kapsel. De coupe van Chelsea is er een met veel textuur en beweging.

Na het wassen is wat volumemousse over het haar
verdeeld. Met een grove ronde borstel is het vervolgens naar binnen geföhnd. Om de lok omhoog te laten staan, is deze licht getoupeerd en afgewerkt met een beetje flexibele hairspray.

Styling 2

Ook hier is het haar glad geföhnd met een grove ronde borstel. Daarna is het uitgeborsteld met een borstel van echt haar. Op de scheiding die iets uit het midden ligt, is het haar licht getoupeerd voor wat meer body. Ook is er wat volumizing powder op gesprayd voor wat extra versteviging.

Met een puntkam is het haar tenslotte in model gekamd. Een beetje medium hold hairspray zorgt ervoor dat alles de hele dag mooi blijft.

Wil jij net als Chelsea je haar makkelijk kunnen stylen zodat het altijd goed valt? Dan kan dat dit voorjaar eenvoudig bij Haarmode Wingens.

Afspraak maken?
Graag. De salon is eenvoudig te bereiken met elke vorm van vervoer en daarbij kun je bij ons zowel met als zonder afspraak terecht. Doe dit anders eenvoudig online en klik op de afspraak maken button. Tot snel!
Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen
Laatste nieuws